208 نفر ساعت فعاليت آموزشي انستيتو پلیمر كيمياران در مرداد 94

بسپار می نویسد، انستيتو پليمر كيمياران با برگزاري 2 دوره آموزشي در مرداد ماه 208 نفرساعت فعاليت آموزشي را ثبت كرد.
به گزارش روابط عمومي شركت كيمياران دوره مديريتي با عنوان «مدیریت تغییر و تحول سازمانی» با همکاری اداره فنی و حرفه ای و انجمن همگن پلاستیک استان البرز برگزار شد.
علاوه بر این دوره تخصصی با عنوان «اختلاط و پخت بهینه،فرایند بهینه در صنعت پی وی سی سخت» نیز به همت انستيتو پلیمركيمياران و با همکاری اداره استاندارد در مرداد ماه سال جاري برگزار شد.
در دوره مديريتي «مدیریت تغییر و تحول سازمانی» 19 نفر و در دوره ی تخصصی اختلاط و پخت بهینه،فرایند بهینه در صنعت پی وی سی سخت نيز 3 3نفر شرکت کردند.
برنامه هاي شهریور ماه انستيتو پليمر كيمياران
دوره هاي آموزشي كيمياران با برگزاري 3 دوره ديگر از جمله دوره ” اکستروژن لوله پی وی سی “در شهر سمنان ،دوره” شناخت انواع روان کننده،کمک فرایند و اصلاح کننده ضربه و کاربرد آنها در صنعت پی وی سی سخت و دوره”فرایند تولید از گرانول تا سیم و کابل” در شهر کرج و در شهریورماه امسال پي گرفته مي شود.
گفتنی است که دوره «اکستروژن لوله پی وی سی» 9شهریور ماه برگزار میشود. همچنین زمان دقیق اجرای دو دوره دیگر متعاقبا اعلام می گردد.