اخبار

اختصاصی بسپار/ رشد بازار جهانی بسته بندی دیواره نازک تا سال 2032

گروه ترجمه و تولید محتوا در بسپار/ایران پلیمر بسته بندی دیواره نازک که شاخصه‌ی آن طراحی با وزن سبک است، به عنوان یک راهبرد کلیدی در راستای پایداری به ویژه در بازار بسته بندی غذا و نوشیدنی شناخته می‌شود. مطالعه‌ای از Towards Packaging ارزش جهانی این بازار را تا سال 2032 به اندازه ی76.77 میلیارد دلار با نرخ رشد مرکب سالانه 6.4 درصد تخمین زده است که نسبت به 49.9 میلیارد دلار در سال 2023 رشد خوبی در پیش روی خود دارد.
در بسته بندی دیواره نازک، نکات برجسته‌ی زیر از اهمیت زیادی برخوردارند:
مواد و طراحی: بسته بندی دیواره نازک عمدتاً از پلاستیک‌هایی مانند PET و پلی پروپیلن استفاده می‌کند و ساختارهای سبک وزن و قابل بازیافت ایجاد می‌کند.
پویایی بازار: بازار فراگیر بسته بندی دیواره نازک به ویژه در مواد غذایی بسته بندی شده، به عنوان مثال محصولات لبنی، غذاهای منجمد، میوه‌ها، سبزیجات و محصولات پخته شده یافت می‌شود.
دو بخش اصلی مسلط بر بازار بسته بندی دیواره نازک: ظروف روباز و در دار هستند که در بسته بندی مواد غذایی منجمد یا تازه، رنگ‌ها، چسب‌ها، لوازم آرایشی و بهداشتی و داروها کاربرد گسترده ای دارند.
نفوذ منطقه ای: در حوزه‌ی بسته بندی دیواره نازک، چین به عنوان بزرگ‌ترین مصرف کننده‌ی جهانی پلاستیک، در منطقه‌ی آسیا و اقیانوسیه پیشرو است.
چالش مهم: اگر استحکام بسته بندی دیواره نازک به خطر بیفتد، می‌تواند منجر به ایجاد مشکلاتی مانند افزایش شکستن محصول یا ریختن آن شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا