(برای دیدن این فیلم نیاز به نصب Spotplayer دارید که نسخه های اندروید، ios و تحت وب آن در دسترس است. بعد از خرید محصول کد دوره و لینک های دانلود Player در اختیار شما قرار می گیرد. این دوره در صورت خرید، در پنل سفارشات شخصی شما قابل دسترسی است.)
فاطمه خودکار، فارغالتحصیل دکترای رشته مهندسی پلیمر از دانشگاه تربیت مدرس است و حدود 8 سال در صنعت لاستیک در بخش تحقیق و توسعه فعالیت میکند. در این سالها علاوه بر کار و مشاوره، دروس دانشگاهی و دورههای مرتبط با لاستیک نیز تدریس کرده است.
در دوره مبانی آمیزهکاری لاستیک، سرفصلهای آشنایی با انواع کائوچوها، خواص و نکات فرایندی موردنیاز آنها؛ آشنایی با افزودنیهای مصرفی در صنعت لاستیک؛ آشنایی با سامانههای پخت و خواص آن؛ محاسبه مشخصات پخت؛ فرمولنویسی آمیزههای لاستیک؛ و توصیهها برای آمیزهکاری مورد بحث قرار گرفت.
در این دوره درباره کائوچوهای چند منظوره مانند NR، SBR، PBR و کائوچوهای خاص مانند EPM، EPDM، NBR، IIR، HIIR، CR، FKM و سیلیکون، خواص و برخی نکات فرایندی آنها صحبت شد. همچنین افزودنیهای پرمصرف مانند انواع پرکنندهها، کمکفرایندها، رزینها و محافظتکنندهها معرفی شد. علاوهبر این درباره انواع سامانههای پخت گوگردی و پراکسیدی، مواد تشکیلدهنده و خواص آنها صحبت شد. پس از آن نحوه محاسبه مشخصات پخت مانند زمان ایمنی فرایند، زمان بهینه پخت و زمان بازگشت بیان شد. همچنین نکات لازم برای طراحی فرمول جدید از جمله انتخاب نوع کائوچو و سایر مواد، محاسبه چگالی آمیزه، محاسبه سختی و نکات ضروری برای آمیزهکاری مواد، ترتیب افزودن مواد، انبارش و سرمایش آمیزه بیان شد.
این دوره برای دانشجویان و فارغالتحصیلان رشته مهندسی پلیمر و سایر افراد فعال در حوزه صنعت لاستیک، شاغلین در شرکتهای تایرسازی و قطعات لاستیکی، مناسب است.
علاقهمندان میتوانند محتوای دوره را از همین وبگاه به آدرس iranpolymer.com تهیه کنند. این دوره در فصل تابستان به صورت دوره یک روزه ارایه شده است.