اخباراخبار ویژه

اختصاصی بسپار از ایران پلاست/ گفت و گو با دکتر میلاد مهرانپور، رییس هیات مدیره هلدینگ داناپلیمر: صنایع ایران باید خود را به انقلاب صنعتی چهارم برسانند

بسپار/ ایران پلیمر ایران پلاست هجدهم از 18 تا 21 شهریورماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپاست. گفت و گوی همکاران این گروه رسانه ای را با برخی مشارکت کنندگان در نمایشگاه می خوانید.

گفت و گوی خبرنگار بسپار با دکتر میلاد مهرانپور، رییس هیات مدیره داناپلیمر را در ادامه می خوانید:

 

بسپار- لطفا بفرمایید در این دوره نمایشگاه ایران پلاست چه محصولی را به مشتریان و بازدیدکنندگان معرفی می کنید؟

مهران پور: همانطور که مطلع هستید، شرکت پلیمر پیشرفته دانا از هلدینگ داناپلیمر امسال در ایران پلاست حضور دارد. شرکت های ما در نمایشگاه های مختلف تقسیم بندی شده اند و شرکت پلیمر پیشرفته در این نمایشگاه به صورت همیشگی فعال است. در این شرکت با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده روی خط کامپاند تلاش داریم محصولات تولید شده در بخش کامپاندهای مهندسی را ارائه کنیم. تمرکز هم بر روی کامپاندهای پلی آمید است.

 

بسپار- تازه ترین فناوری ها و نوآوری ها در حوزه فعالیت شما در دنیا چیست؟ در ایران چه قدر با آنها همسو هستیم؟

مهران پور: انقلاب صنعتی چهارم چند سالی است که آغاز شده، متاسفانه صنایع ایران هنوز خود را به این روند نرسانده اند. ماشین آلاتی که در این دوره از انقلاب صنعتی وارد تولید شدند، از راندمان بالایی برخوردار هستند و قیمت تمام شده بسیار پایین تری دارند. امیدواریم شرکت های ما بتوانند به موقع خود را با الزامات این انقلاب صنعتی تطبیق بدهند.

 

بسپار- سه چالش بزرگ تولید صنایع پلیمری؟ و سه فرصت در این زمینه کدامند؟

مهران پور : بیشرین چالش صنایع ایران بحث زیرساخت هاست! با توجه به ناترازی هایی که در ایران به وجود آمده، صنعت دچار مشکلات جدی می شود. به طور مثال کارخانه های ما امسال تقریبا بین دو تا سه روز برق نداشتند و این باعث شده بود ما بخش عمده ای از تولید و سفارشات خود را از دست بدهیم. مجبور شدیم ژنراتور و هزینه هایی که سوخت آن به ما تحمیل می کند را تهیه کنیم که طبیعتا روی قیمت نهایی ما اثر می گذارد.

مورد دیگر بحث حمایت سرمایه در گردش  است که با توجه به سیاست های انقباضی شبکه بانکی و سایر موراد، تامین سرمایه در گردش در همه شرکت ها دچار مشکل شده است. سرمایه در گردش موتور محرک هر سازمانی است و این امر است که می تواند شرکت ها را زنده نگه دارد.

ایران همیشه سرزمین فرصت ها بوده و با توجه به اینکه از کشور های صنعتی یک پله عقب تر هست، ایده های جدید در ایران همیشه با ریسک کمتری به جواب می رسد. برای اینکه قبلا در کشورهای صنعتی تحقیق و آزموده شده و خطاهای آن گرفته شده است.

 

بسپار- پیشنهادهای شما برای سیاست گذاران و تصمیم سازان چیست؟

مهران پور: پیشنهاد ما این است که سیاست گذاران باید بیشتر از بخش تولید که زیر ساخت هر مملکتی است، حمایت کنند. صنعتگران ایرانی خیلی توقع بالایی ندارند، فقط اینکه مسیر تولید را تسهیل کنند، از جمله با تامین انرژی، سرمایه در گردش و یا اتخاذ و ثبات تصمیم گیری در جهت رفع قوانین دست و پا گیر. صنعتگران کشور در بوران مشکلات، آبدیده شده اند و با حمایتی حساب شده می شود کار را به خوبی پیش برد.

 

بسپار- نمایشگاه های تخصصی چه اثری در توسعه بازار شما دارند؟ نقد شما به ایران پلاست چیست؟

مهران پور : نمایشگاه ها محل بسیار خوبی برای مبادله و مذاکره هستند. مذاکراتی که شاید در طول سال فرصت نشده که با دیگر شرکت ها انجام بدهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا