همکاری علمی دانشگاه تهران و حشد الشعبی/ رییس دانشگاه تهران: از ادامه تحصیل برادران حشد الشعبی در این دانشگاه استقبال می کنیم

بسپار/ ایران پلیمر رئیس دانشگاه تهران با استقبال از تقاضای ادامه تحصیل برادران حشدالشعبی در دانشگاه تهران، تاکید کرد: استانداردهای علمی را درباره دوستانمان در حشدالشعبی بیشتر از دیگر دانشجویان خارجی اعمال میکنیم زیرا هدف ما ارتقای توانمندی تخصصی مجاهدین مسلمان است.
جمعی از دانشجویان عراقی و متقاضیان تحصیل از کشور عراق در دانشگاه تهران با حضور حجتالاسلام سید حسین موسوی بخاتی، معاون تعلیم و تربیت بسیج مردمی عراق (حشدالشعبی) با رئیس دانشگاه تهران، معاون بینالملل و جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه تهران دیدار کردند.
در این نشست که رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز حضور پیدا کرد، گسترش همکاریهای علمی و فرهنگی دو کشور و گسترش پذیرش دانشجو از کشور عراق با رعایت استانداردهای کیفی مورد تاکید قرار گرفت؛ همچنین تقاضای ادامه تحصیل برادران حشدالشعبی در دانشگاه تهران مطرح شد.
سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در این نشست که در تالار شهید سلیمانی مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن اینکه تعامل علمی با برادران عراقی بویژه مجاهدان حشدالشعبی را در امتداد الگوی تعاملی شهیدان سلیمانی و المهندس دانست و از تقاضای ادامه تحصیل برادران حشدالشعبی در دانشگاه تهران استقبال کرد، اظهار داشت: سختگیریها و استانداردهای علمی را راجع به دوستانمان در حشدالشعبی بیشتر از دیگر دانشجویان خارجی اعمال میکنیم. چون هدف ما از این تعامل علمی نه کسب درآمد است و نه اعطای مدرک؛ بلکه هدف اصلی ارتقای سطح دانش و توانمندی تخصصی مجاهدین مسلمان است.
**تعامل علمی با برادران عراقی بویژه مجاهدان، در امتداد الگوی تعاملی شهیدان سلیمانی و المهندس
رئیس دانشگاه تهران، شهید سلیمانی را یکی از بهترین مصداقهای رهبری صادقانه نام برد و گفت: شهیدان سلیمانی و ابومهدی المهندس به ما آموختند که چگونه میتوان مرزهای تصنعی را درنوردید و افراد با فرهنگها و زبان و قومیتهای مختلف را زیر چتر ولایت گرد هم آورد.
نویسنده کتاب «رهبری اخلاصمدار؛ جوهره مکتب شهید سلیمانی» ضمن اشاره به برخی گزارههای مدیریتی مرتبط با شهید سلیمانی، بیان داشت: سید حسن نصرالله و ابومهدی المهندس از جمله کسانی بودند که با شهید سلیمانی حشر و نشر زیادی داشتند. این عزیزان اشاره میکنند در اولین جلسات با شهید سلیمانی که به منظور هماهنگسازی فعالیتها برگزار میشد، تاکید شهید سلیمانی بر آموختن زبان همدیگر بوده است؛ یعنی ما زبان عربی را فرا گیریم و دوستان عراقی و لبنانی ما به یاد گرفتن زبان فارسی همت گمارند. همه ما میدانیم امروز دانش مبنای قدرت است و حتماً اولین گام برای حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی و هدف مشترکی که همه ما دنبال میکنیم، این است که خود را به دانش روز مجهز کنیم. خوشبختانه دانشگاه تهران و اساتید آن امروز در مرزهای دانش جهانی در حال حرکت هستند.
**تدابیر دانشگاه تهران برای تسهیل آموزش زبان فارسی به داوطلبان عراقی
مقیمی افزود: اگر میخواهیم به هدف ارتقای علمی دست پیدا کنیم، آموختن با کیفیت زبان فارسی برای شما عزیزان حتماً ضروری است. ما تلاش میکنیم که امکانات مناسبی را از طریق موسسه دهخدا و مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی که به طور تخصصی آموزش زبان فارسی را برای دانشجویان بینالملل انجام میدهد، هم در خاک عراق و هم در تهران در محل موسسه دهخدا برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه تهران فراهم کنیم. در بغداد در کنار سفارت جمهوری اسلامی ایران شعبهای را برای موسسه دهخدا به زودی افتتاح خواهیم کرد. شعبهای نیز در آبادان در نزدیک مرز ایران و عراق ایجاد خواهد شد. همه اینها بخاطر این است که تاکید داریم کیفیت این آموزشها در سطح استانداردهای آموزشی دانشگاه تهران و با نظارت کامل باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، نشست جمعی از دانشجویان عراقی و متقاضیان تحصیل از کشور عراق و حجتالاسلام سید حسین موسوی بخاتی، معاون تعلیم و تربیت بسیج مردمی عراق (حشدالشعبی) با حضور دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، حجتالاسلام والمسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دکتر الهام امینزاده معاون بینالملل دانشگاه تهران، دکتر مهدی شهبازی مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر عبدالرضا سیف رئیس بسیج اساتید، دکتر یحیی بوذرینژاد رئیس پردیس البرز و جمعی از اساتید بسیجی دانشگاه تهران برگزار شد.
تسنیم
(بسیج مردمی عراق یا حشدِ شعبی (به عربی: الحشد الشعبي ) که به بسیج عراق نیز معروف است، به بخشی از نیروهای مبارز عراق گفته میشود که از سال ۲۰۱۴ با هدف مبارزه علیه داعش سازماندهی شدند.)