اخبار

از ایران پلاست: کاجاران از اکسترودر جدید آمیزه ساز خود رونمایی کرد

یروس ابراهیمی متولد سال 1343 در محله ارامنه نشین نارمک تهران متولد شده است. وی تحصیلات خود را در رشته برق صنعتی در هنرستان 13 آبان به پایان رسانده و فعالیت شغلی خود را از سال 1361 با تشکیل کارگاهی جهت مونتاژ اسباب بازی شروع کرد. یروس ابراهیمی می گوید از شغلی که انتخاب کرده بود، رضایت نداشت. به همین دلیل در سال 1363 در کارخانه پدرش مشغول به کار شد و فوت و فن کار کردن روی ماشین ابزارها و ساخت ماشین آلات صنعتی را نزد استاد بزرگ آقای مانوک پدر آموخت.
در حین آموزش تجربی نزد پدر، دوره های تخصصی که شامل هیدرولیک، پنوماتیک، نقشه کشی صنعتی، قالبسازی، حسابداری و بازرگانی، S 5 ، ISO و همچنین دوره های تخصصی مرکز پژوهشگاه پلیمر ایران را گذراند.
از سال 1364 تا آخر سال 1374 مدیریت کارخانه مانوک و پسران را زیر نظر پدر و به همراهی برادرش واروس به عهده گرفت. پس از آن از اول سال 1375 به صورت مستقل مجتمع تخصصی صنعتی کاجاران را تاسیس و تا به امروز مدیریت کرده است. او می گوید که قصد دارد تا آخر سال 1394 این کار را ادامه دهد و از اول سال 1395 مدیریت آن را به دو پسر خود (به نام های کاجایر و کاجونی) که در حال حاضر نزد خود در حال آموزش و کسب تجربه می باشند انتقال دهد.
زمینه فعالیت شرکت کاجاران تولید تخصصی خطوط اکسترودر و تجهیزات مربوطه شامل:
• انواع خطوط تولید ورق های پلیمری با ضخامت 6-0.2 میلیمتر تا عرض 210mm
• انواع خطوط تولید ظرف یکبار مصرف
• انواع خطوط تولید لوله های پلیمری با قطر 13 میلیمتر الی 400 میلیمتر
• انواع خطوط تولید پروفیل های پلیمری
• انواع خطوط تولید کامپاند ر های پلیمری تک مارپیچ و دو مارپیچ
• خطوط بازیافت انواع پلیمرها(گرانول)
• تولید کننده انواع سیلندر و مارپیچ
می باشد.
او در خصوص دوره جاری نمایشگاه ایران پلاست می گوید: بهترین روش واگذاری غرفه ها به عقیده ی اینجانب جانمایی از طریق انجمن های مربوطه است.
او در ادامه افزود: در این دوره از نمایشگاه ما با هدف معرفی و جذب مشتری داخلی بیشتر و ارایه نوآوری ها شرکت کرده ایم. در دو سالن غرفه گرفته ایم (سالن 7 غرفه 15 و سالن 8و9 غرفه 13 ) و دستگاه جدبد اکسترودر دو مارپیچ موازی برای تولید انواع مستربچ و کامپاندهای پلیمری ساخت کاجاران را در معرض دید بازدید کنندگان قرار داده ایم.
ساخت این ماشین به شکل مهندسی معکوس نبوده و طراحی مارپیچ و سایر بخش های این دستگاه توسط کادر فنی کاجاران انجام شده است.
ابراهیمی ادامه داد: دستگاه آمیزه ساز که مهمترین وپژگی آن، قابلیت ترکیب کردن مواد مختلف است، در گذشته توسط کاجاران وارد می شده ولی هم اکنون توانایی تولید آن در داخل حاصل شده و دارای مزیت رقابتی نیز هست.
ابراهیمی قابل رقابت بودن این محصول از نظر قیمت با نمونه مشابه خارجی و خدمات ده ساله پس از فروش را از مزایای تولید این دستگاه در ایران برمی شمارد.
یروس ابراهیمی در پایان گفت: ما برنامه ها و اهداف زیادی در رشته کاری خود برای صنعت پلیمر داریم و به یاری خداوند و تلاش خستگی ناپذیر خود سعی در محقق نمودن اهداف خویش داریم. اگر بخواهیم با اوضاع و احوال موجود برنامه ریزی کنیم، ناموفق خواهیم بود. چون شرایط حاکم هنوز ثبات کامل ندارد و متاسفانه متغیر است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا