اخبار

استفاده از قیرهای پلیمری در تولید آسفالت کشور

بسپار می نویسد، مدیر عامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با بیان اینکه کارخانه تولید آسفالت ظرفیت تولید 240 تن آسفالت در ساعت را دارد، گفت: در این کارخانه تمام اتوماتیک، استاندارد‌های محیط زیست اروپا رعایت شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی ناد علی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح و بهره برداری از پیشرفته‌ترین کارخانه تولید آسفالت در کشور و همچنین کارخانه تولید جداول بتنی اظهار کرد: در سالی که به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی است شهرداری قم مجهز به کارخانه تولید آسفالت و ساخت بتن می‌شود.
وی با اشاره به بحث نوسازی معابر خصوصا در مناطق محروم قم، گفت: سال 93 از سوی شهردار سال نهضت آسفالت معرفی شده است که افتتاح این کارخانه می‌تواند کمک زیادی در تحقق این امر نماید.
مدیر عامل سازمان توسعه و عمران شهرداری کارخانه آسفالت را از مجهز‌ترین در سطح کشور دانست و افزود: این کارخانه توان تولید 240 تن آسفالت در ساعت را دارد و در روز 2400 تن می‌تواند تولید کند.
وی بهره‌مندی از استاندارد‌های محیط زیست روز اروپا را از مزیت‌های این کارخانه دانست و گفت: میزان آلودگی ناشی از تولید آسفالت حداکثر 20 میلی گرم در متر مکعب در هوا است.
نادعلی عنوان کرد: این کارخانه از معدود کارخانه‌های آسفالت کشور است که مجهز به تجهیز بازیافت تراشه‌های آسفالت حاصل از لکه گیری و تراش آسفالت فرسوده است و تنها کارخانه آسفالت کشور است که علاوه بر استفاده از تراشه آسفالت، توانایی استفاده از قیر پلیمری را نیز دارد.
وی با بیان اینکه کارخانه آسفالت کاملا اتوماتیک بوده است، تصریح کرد: این کارخانه به صورت اتوماتیک هدایت می‌شود و امکان گزارش گیری از کلیه بخش‌های آن وجود دارد.
با استفاده از قیر‌های پلیمری می‌توان ضخامت آسفالت را کم کرد.
مدیر عامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با بیان اینکه اکنون با استفاده از قیر‌های پلیمری می‌توان ضخامت آسفالت را کم کرد و هزینه را پایین آورد، اظهار کرد: اکنون با تجهیز دستگاه‌های ماسه ساز از خرید ماسه شکسته بی‌نیاز شده‌ایم و می‌توان گفت چرخه تولید آسفالت تکمیل شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا